MENU
Stephanos benoemt twee vrijwilligers voor project Zuid-Malawi

Stephanos benoemt twee vrijwilligers voor project Zuid-Malawi

30 jun

Het bestuur is verheugd te kunnen melden dat het vorig jaar Joanne Reijm en Arine van den Bosch heeft kunnen benoemen. Joanne en Arine (foto) hopen -na een periode van voorbereiding- op D.V. 6 juli te vertrekken naar het Stéphanos weesdorp in Zuid Malawi.

Joanne Reijm en Arine van den Bosch gaan het team in Malawi ondersteunen en hopen zich bezig te gaan houden met o.a. het overdragen van Gods Woord en ontwikkelingswerk, in het bijzonder zorg aan weeskinderen. Moeilijk lerende kinderen krijgen meer aandacht door extra lessen te verzorgen voor deze kinderen. Ook zullen ze werkzaamheden gaan uitvoeren voor het groeiende Stéphanos sponsor/adoptieprogramma.

Stéphanos is actief in Zambia en Malawi. Inmiddels worden door Stéphanos vele duizenden (wees)kinderen en hun omgeving geholpen en bereikt met Gods Woord.

Joanne Reijm hoopt een jaar in Malawi te werken. Ze heeft de SAW (Sociaal Agogisch Werk) opleiding, met gehandicaptenzorg als uitstroomrichting gevolgd en was eerder werkzaam als leerkracht op de (ZML) Samuëlschool te Gouda. Joanne is lid van de Gereformeerde Gemeente te Stolwijk.

Arine van den Bosch vertrekt voor een half jaar naar Malawi en is op dit moment werkzaam als persoonlijk begeleider op de Schutse in Kesteren. Arine is lid van de Gereformeerde Gemeente in Nederland te Ochten.

Beiden zullen ondersteund gaan worden door Stéphanos en door een thuisfrontcommissie.
Het doel van Stéphanos is om in Malawi en Zambia vanuit Bijbels perspectief diaconale hulp en (Bijbel)onderwijs te brengen aan de meest kwetsbaren, met name weeskinderen en hun omgeving.

Datum: 30 juni 2017
Auteur: Harry Droppert
Foto: Stichting Stephanos
Copyright: Stichting Stephanos
Website: http://www.stephanos.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: