MENU
Evangelie en Moslims organiseert opnieuw vrouwendag

Evangelie en Moslims organiseert opnieuw vrouwendag

07 feb

Op 3 maart 2018 organiseert Evangelie & Moslims de twintigste Naļma-vrouwendag. Vanwege dit jubileum staat de dag dit keer in het teken van 'feest'.

Bruiloftsfeesten zijn in islamitische culturen doorgaans grote en belangrijke evenementen. Tegelijk weten veel moslims niet dat Jezus Christus onze Bruidegom wil zijn. Evangelie & Moslims helpt hen dat te ontdekken.

Om de Bruidegom zichtbaar te maken voor moslimvrouwen, organiseert Evangelie & Moslims op 3 maart 2018 de 20ste Naļma-vrouwendag. Die dag staat in het teken van “feest” en is bedoeld als dag van ontmoeting en inspiratie voor christenvrouwen die het Evangelie willen delen met moslimvriendinnen.

Verbinden
Feesten spelen in het leven van moslimvrouwen meestal een belangrijke rol; vooral als iemand gaat trouwen. In de Bijbel gebruikt God het beeld van de bruiloft voor de vereniging van alle gelovigen met zijn Zoon Jezus. Dit beeld is goed te verbinden met gewoonten uit de culturen van moslimvrouwen.

Geļnteresseerden krijgen tijdens de vrouwendag handvatten hoe ze dergelijke Bijbelse elementen kunnen verbinden met de levens van hun moslimvriendinnen. De Naļma-vrouwendag wordt op 3 maart 2018 gehouden in Amersfoort. Meer informatie en opgave via www.evangelie-moslims.nl/naima

Goede contacten
Evangelie & Moslims helpt christenen in Nederland om goede contacten met moslims op te bouwen en hen uit te nodigen Jezus Christus te leren kennen en volgen. De organisatie krijgt daarbij steun van diverse kerkgenootschappen en individuele christenen.

Datum: 7 februari 2018
Auteur: Evangelie en Moslims
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.evangelie-moslims.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: