Zaterdag boeken- en muziekbeurs Zwolle

Ook dit jaar organiseert de BCB, de brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en muziekvak, een publieksbeurs. Op DV 15 september in de IJsselhallen te Zwolle, van 9.30 tot 17.00 uur. Voor het 30e achtereenvolgende jaar! Reden voor een feestje. En u bent daarvoor van harte uitgenodigd!

De BCB-beurs is een drukbezochte beurs. Uitgevers van christelijke boeken, muziek, gifts en kaarten presenteren hun nieuwe producten aan het publiek. Wij nodigen u daarom hartelijk uit om ook een bezoekje te brengen aan de beurs.

Een dag doorbrengen op de BCB-beurs brengt de bezoeker helemaal op de hoogte van het actuele aanbod van christelijke boeken en muziek, en geschenkartikelen. Er zijn gedurende de dag verschillende presentaties en diverse auteurs signeren hun boeken. Ook is er een tweedehands boekenmarkt.

Voor kinderen is er op de beurs heel veel te beleven. Met de BCB-beurs start namelijk de Christelijke Kinderboekenmaand met dit jaar als thema Ontdekt! Ook worden die dag de EigenWijsPrijs en de prijs Het Hoogste Woord uitgereikt. Er is op de beurs een speciale voorleeslounge voor de kids, en natuurlijk de traditionele speurtocht over de beursvloer. Kinderen kunnen een vragenlijst halen bij de kinderboekenstand of de BCB-infostand en die invullen door langs de verschillende uitgeverijen te lopen. Met ieder goed antwoord is een cadeautje te verdienen. Degene met de meeste goede antwoorden ontvangt zelfs een boekenpakket.

14-09-2007
Media
https://www.bcbplein.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies