Unieke kinderkampen

Camps4Kids houdt het hele jaar door kinderkampen voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar op vakantiepark en conferentiecentrum De Betteld.

Nieuw dit jaar is dat deze thematische kampen in alle schoolvakanties worden georganiseerd.

De kinderkampen draaien een nieuw fris programma om kinderen in aanraking te laten komen met Jezus.

Camps4Kids heeft haar programma samen met de Internationale Bijbel Bond (IBB) ontwikkeld. Aan de hand van de film ´Jozef – De dromenkoning´ houden de kinderen stille tijd en Bijbelstudies. Verder krijgt elk kind een Bijbels dagboekje dat ook nog na het kamp doorloopt. Zingen kunnen kinderen samen met een praise & worship band.

Op het programma van Camps4Kids staan knotsknettergekke CampGames zoals waterballoon WAR met middeleeuwse slingshots, ALOHA – tot ziens bij de Caribische stranden met kleurrijke kindercocktails en op safari gaan met je groep. Daarnaast wordt veel aandacht geschonken aan vriendschappen en onderlinge samenwerking. Denk aan kampvuur, bonte avond, avondwandelingen, dingen die kamp, kamp maken.

De kinderkampen van Camps4Kids worden gehouden in de meivakantie, herfstvakantie en elke week in de zomervakantie. Tijdens de meivakantie kunnen de kinderen genieten van een volledig omgebouwde evenementenhal tot kinderparadijs met bijvoorbeeld springkussens, speeltoestellen en spelletjes. Bijna elke avond treden er voor hen kinderartiesten op als Elly & Rikkert en kindertheater Jo de Rijck.

Oprichter Camps4Kids Peter Madern: ,,In de top 10 hoe mensen Jezus leren kennen, staan kinderkampen op plaats nummer 7; na eerst alle familieleden wordt kampen de eerste plek toebedeeld. Dit zette mij ertoe met deze kampen te starten.’’

De kinderen slapen in de jeugdherberg van het vakantiepark, en de kosten zijn vanaf € 100 per kind. Voor meer informatie kan worden gekeken op www.camps4kids.nl. Hier kunnen mensen ook hun kind voor een kamp opgeven. Meer info over De Betteld kan worden gevonden op www.betteld.nl.

08-02-2010
Jongeren
https://www.camps4kids.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies