Vijf oorzaken van evangelisatie-angst

Scherptediepte-RD – Je wordt vast weleens op straat aangesproken met de woorden: ‘Kent u Jezus al?’ In deze Scherptediepte gaat Francina op zoek naar de vijf oorzaken van evangelisatie-angst. Verder vraagt ze evangelisatie-expert Jan-Dirk Liefting van Stichting Sjofar hoe hij dat aanpakt.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

RD – Scherptediepte
Videostill – RD YouTube
03-11-2021
Evangelisatie
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies