Urker vissersvloot luidt noodklok om hoge brandstofprijzen

RD-actueel – Een groot deel van de Urker vloot ligt stil vanwege de hoge brandstofprijzen. In deze RDactueel gaat verslaggever Robert Jansema langs bij visser Bert Romkes. Hoe lang kan hij zijn kotter nog in de haven laten liggen? En hij bezoekt Jacob van Urk, voorzitter van VisNed. Hij stuurde deze week opnieuw een brief aan de minister.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-Actueel
Videostill – RD
30-05-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies