Willemieke van Laar ziet de voordelen van haar hoogsensitiviteit

RD Scherptediepte – Ongeveer één op de vijf mensen is hoogsensitief. Soms wordt het gezien als iets zweverigs, maar niets is minder waar. Het is zelfs aan te wijzen in je hersenen. Hoe dat precies zit legt Francina Stolk je uit in deze aflevering van Scherptediepte. Ook gaan we langs bij Willemieke van Laar. Vroeger voelde ze zich vooral belast, maar nu ziet ze de voordelen van haar hoogsensitiviteit. Hoe gaat ze met al die prikkels om?

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-Scherptediepte
Videostill – RD
15-06-2022
Onderwijs
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies