RD-redacteur Chris Klaasse peddelt per kajak de hele Linge af

RD-redacteur Chris Klaasse legt deze zomer per kajak de hele Linge af, stroomopwaarts. In vier dagen peddelt hij van Gorinchem naar Doornenburg, een tocht van ruim 100 kilometer! Onderweg ontmoet hij mensen die aan de oevers van de rivier wonen. Vanaf 8 juli wekelijks te zien op dit kanaal en vanaf 9 juli te lezen in RDmagazine!

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-Actueel
Videostill – RD
06-07-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies