Op vakantie met Oekraiense vluchtelingen

RDactueel – Verschillende Nederlanders vangen Oekraïense vluchtelingen op. De zomervakantie staat voor de deur: hoe ga je met je gasten om? In RDactueel gaat Robert Jansema langs bij de familie Stam. Zij lieten Natasia en Sasha met een gerust hart in hun huis achter. De familie Paans gingen samen met hun Oekraïense gasten op vakantie naar Frankrijk. Hoe ging dat?

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-Actueel
Videostill – RD
09-07-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies