In Staphorst wapperen 380 Nederlandse vlaggen ondersteboven

RD-actueel – In Rouveen en Staphorst wapperen sinds maandagavond meer dan 380 vlaggen ondersteboven aan lantaarnpalen, viaducten en bomen. In RDactueel gaat Robert Jansema naar Staphorst om de stemming te peilen. Wat vindt burgemeester Jan ten Kate, kun je een vlag zomaar omdraaien? Daarnaast spreekt hij met mede-initiatiefnemer Klaas Mulder “de vlaggen zijn gesponsord.” Vergelijkbare acties vinden plaats op tal van plekken in Nederland.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-Actueel
Videostill – RD
14-07-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies