Welk advies hebben Rosanne en Hendrik voor aanstaande bruidsparen

RD – De videoredactie van het Reformatorisch Dagblad strijkt neer op camping de Verborgen Hoek in Friesland. In deze eerste aflevering doen Francina Stolk en Robert Jansema een wedstrijdje. Wie heeft als eerste de tent staan? Robert maakt dagelijks een rondje met de krant: “Welk nieuws is u het meeste bijgebleven?” En Francina ontvangt Rosanne en Hendrik op de camping. Zij stapten een jaar geleden in het huwelijksbootje en waren eerder te gast in Scherptediepte. Hoe was het eerste huwelijksjaar en welk advies hebben zij voor aanstaande bruidsparen?

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-Actueel
Videostil – RD
18-08-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies