Refo-YouTuber Florian gebruikt zijn camera om iets te delen over het geloof

RD – In de tweede aflevering vanaf camping de Verborgen Hoek gaan Francina Stolk en Robert Jansema oliebollenbakken. Wie maakt de beste bol? Francina ontvangt Florian Pronk voor de tent. Als jonge reformatorisch christen gebruikt hij de camera om iets te delen over het geloof. “We vergeten te vaak dat de niet-christelijke naaste is even belangrijk als jij zelf bent.” Robert maakt zijn dagelijkse rondje met de krant: “Blijft de laptop dicht tijdens de vakantie?”

Meer over Florian is hier te vinden:

Het YouTube-kanaal van Florian Pronk: YouTube

Het Twitter-account van Florian Pronk: Twitter

Het Instagram-account van Florian Pronk: Instagram

Hieronder een voorbeeld van een van de gesprekken dit Florian heeft met medechristenen. Dit keer met Kenneth Johannes Kerver, hij was de initiatiefnemer van de evangelisatiebillboards langs de snelweg.

———-

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

RD
Videostill – RD
25-08-2022
Jongeren
https://www.rd.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies