Chris Stoffer: Ik ben eerst vader dan echtgenoot en dan pas kamerlid

Alweer de derde dag op camping de Verborgen Hoek in Friesland. Robert start de dag met de krant: “Waar bladert u als eerste naartoe?” En Francina nodigt organist Luuk Schuurman uit voor een gesprek in de campingstoeltjes. Waar begon zijn liefde voor muziek? Robert komt onverwacht een bekende tegen: Chris Stoffer (SGP). Houdt hij van kamperen? Tot slot staat waterfietsen op het programma. Francina en Robert gaan een nieuwe uitdaging aan: Wie eindigt met een nat pak?

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

RD Actueel
Videostil – RD
01-09-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies