Het christelijk geloof en Queen Elizabeth

RD-actueel – Als Engels staatshoofd droeg Queen Elizabeth de titel ”Defender of the Faith” (Verdediger van het geloof). Maar hoeveel betekende het christelijke geloof voor haar? Met die vraag gaat verslaggever Robert Jansema deze week in gesprek met kerkredacteur Maarten Stolk en hoofdredacteur Steef de Bruijn, beiden van het Reformatorisch Dagblad.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD Actueel
Videostill – RD
16-09-2022
Buitenland
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies