Steun dominee Marten in Noord-Irak

De Jezidi’s hebben zwaar geleden onder IS. In Noord-Irak zet dominee Marten zich met hart en ziel in voor deze onderdrukte bevolkingsgroep. Zo ontmoette hij een meisje dat al jong werd uitgehuwelijkt aan IS-strijders. Voor het eerst hoorde zij over de liefde van Jezus.

Dominee Marten merkt dat de deuren openstaan voor het delen van het evangelie. Daarom wil hij in samenwerking met Stichting Ismael een Bijbelcentrum bouwen. Wil jij het belangrijke werk van dominee Marten steunen? Doneer dan via rd.nl/actie.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-actueel Actie
Videostill – RD
01-11-2022
Evangelisatie
https://www.rd.nl/actie

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies