Iraakse dominee Karam heeft als missie: de Bijbel centraal stellen

RD-actie – De Egyptische predikant Samer Karam werkt als zendeling in Erbil, Noord-Irak. Er zijn op dit moment maar twee predikanten voor de presbyteriaanse kerk in het hele land. Veel gezinnen hebben een grote afstand tot de kerk en vinden het moeilijk om de taal van de Bijbel te begrijpen.

Pastor Samer heeft als missie: de Bijbel centraal stellen. Altijd en overal. Via Bijbelonderwijs wil hij de nieuwe generatie dichtbij de kerk laten opgroeien. Hij hoopt dat één van de kinderen uit de gemeente, straks een Iraakse pastor de kerk kan dienen. Wil jij het belangrijke werk van dominee Karam steunen? Doneer dan via: rd.nl/actie

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD-actueel Actie
Videostill – RD
07-11-2022
Buitenland
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies