Week van het Leven: Sietske raakte onbedoeld zwanger

Sietske is elf jaar als haar ouders uit elkaar gaan. Ze maakt een heel moeilijke periode door. Vijftien jaar later verbreekt ze haar verloving en kort daarna ontdekt ze dat ze zwanger is. Ze kan haar kindje geen stabiele basis geven en ziet maar één oplossing: abortus.

Deze video is geproduceerd door EMG Mediaproducties en Klomp Creative in opdracht van Platform Zorg voor Leven.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Abonneer je gratis op ons kanaal voor meer nieuws vanuit het christelijke perspectief. Heb je zelf nog goede ideeën over onderwerpen die wij kunnen behandelen? Wij zien het graag voorbij komen in de comments!

Videostill – RD
07-11-2022
Hulpverlening
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies