Duizenden lopen stille mars voor ongeboren leven

RD-actueel – Duizenden mensen hebben zaterdag meegelopen met de Mars voor het Leven in Den Haag. Daarmee wilden ze opkomen voor het ongeboren leven. Sprekers tijdens het podiumprogramma waren onder andere Tweede Kamerleden Chris Stoffer (SGP) en Mirjam Bikker (ChristenUnie). TV-presentator Tim Hofman (BNN-VARA) organiseerde een actie om de “vrije keus voor abortus” onder de aandacht te brengen. RD-verslaggever Robert Jansema ging in gesprek met voor- én tegenstanders van abortus.

Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: https://bit.ly/rdactueel

Scherptediepte: https://bit.ly/RDscherptediepte

RDoutside: https://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD Actueel
Videostill – RD
14-11-2022
Samenleving
https://www.rd.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies