Rick van der Helm vertelt over het plotselinge overlijden van zijn broertje

Scherptediepte – Jaarlijks krijgen meer dan één miljoen Nederlanders te maken met het overlijden van een dierbare. Nabestaanden worden geconfronteerd met verdriet en vragen. Rouwen, hoe doe je dat eigenlijk? In deze Scherptediepte vertelt Rick van der Helm over het plotselinge overlijden van zijn broertje Koen. Hoe gaat hij daarmee om? In de studio vertelt Francina wat de Bijbel over rouwen zegt.

Bekijk hier eens een van de andere series van het RD:

RD Actueel: https://bit.ly/rdactueel

Scherptediepte: https://bit.ly/RDscherptediepte

RDoutside: https://bit.ly/RDoutside

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

RD Scherptediepte
Videostill – RD
16-11-2022
Onderwijs
https://www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies