Indrukwekkende verhalen van jongeren in Libanon

Documentaire RD-actie – Voor de RD-actie reist Francina Stolk naar de Libanese hoofdstad Beiroet. In de wijk Burj Hammoud is de sociale en economische onrust direct voelbaar. Auto’s toeteren continu, afval ligt in grote bergen op straat en kinderen zamelen plastic in om wat bij te verdienen.

Voor de jongeren die in deze wijk opgroeien zijn medicijnen vaak onbetaalbaar, werk is er nauwelijks en zicht op een betere toekomst ontbreekt. Te midden van deze chaos is er een klein lichtpuntje. In de hulppost van de Armeense protestantse kerk steken de maatschappelijk werkers hun handen uit de mouwen.

In deze documentaire vertellen Christa, Hampig, Edmun en andere jongeren hun indrukwekkende verhalen. Via de RD-actie kun je de hulppost en deze jongeren steunen.

Doneer aan de RDactie via: www.rd.nl/doneren

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies