Wim Hoddenbagh en InSalvation op tour door Nederland

Het is vaker gezegd, maar het blijft een waarheid die herhaald mag worden: ware aanbidding is meer dan alleen zingen. Het betreft je hele leven. Maar waar stemmen samen klinken om God groot te maken en vol passie Hem zoeken, verandert de omgeving. InSalvation wil God groot maken en gaat op tour samen met Wim Hoddenbagh, Charlotte Jordaan, Sander & Angela en koor The Choir Company

Met de oproep om zo aanbidding te laten opstijgen, slaat worship band InSalvation de handen ineen met Charlotte Jordaan, Sander en Angela, een jongeren projectkoor van The Choir Company en spreker Wim Hoddenbagh. De ‘Let Worship Arise’ tour trekt in mei en juni door Nederland.

Als je naar een van de acht avonden van de ‘Let Worship Arise’ tour komt, weet je in ieder geval al één ding zeker: het wordt een avond vol gepassioneerde aanbidding met een diverse groep stemmen. InSalvation is al bijna 15 jaar actief als aanbiddingsband en is in die tijd gegroeid tot een groep met een duidelijke missie. Aanbidding staat voor InSalvation gelijk aan toewijding, passie en gerechtigheid en ze zoekt daarvoor regelmatig de samenwerking op. Tijdens de komende tour doen ze dat met:

Charlotte Jordaan
De zangeres merkte op jonge leeftijd al dat haar passie voor muziek en zingen samen kwamen in aanbidding. Nu is het haar missie om mensen mee te nemen in aanbidding voor God; puur, intiem, vanuit Gods Woord en recht uit het hart.

Sander en Angela
Sander & Angela zijn een echtpaar met een jong gezin en een hart voor Jezus en muziek. Die passie willen ze graag delen door zich te richten op het uitbrengen van nieuwe gospel, praise en worship muziek. Na jarenlang vooral hun eigen gemeente gediend te hebben op het gebied van aanbidding, hebben ze het op hun hart gekregen om Nederland door te gaan en samen het feest van Zijn genade te vieren met wie dat wil!

Jongeren projectkoor van The Choir Company
Wie ‘zingen’ zegt, zegt The Choir Company. Al jaren brengt The Choir Company zangers en zangeressen uit heel Nederland samen om in projectkoren mee te zingen. Zo deelden ze het podium met internationale artiesten als Lou Fellingham, Paul Wilbur en Adrian Snell. Ook zijn ze regelmatig te horen bij Nederland Zingt en de populaire ‘Young Messiah’ kerstconcerten. Voor ‘Let Worship Arise’ is een speciaal jongerenkoor samengesteld!

Wim Hoddenbagh
Een indrukwekkende stem, maar niet als zanger! Wim Hoddenbagh is als spreker de afgelopen jaren vaak het land ingetrokken met zijn ‘Presence’ bijeenkomsten. De initiatiefnemer van stichting Presence deelt graag de boodschap van Gods Liefde rondom aanbidding. En dat is precies wat hij tijdens de ‘Let Worship Arise’ tour zal doen! Het betreft een avond met zitplaatsen.

zaterdag 13 mei – Veendam – Kandelaar, Dr. A Kuyperstraat 46
zondag 14 mei – Drachten – Baptistengemeente Bethel, De Bolder 75
zaterdag 10 juni – Dordrecht – Jozua, Sikkelstraat 2
zondag 11 juni – Veenendaal – De Basiliek, Wiltonstraat 56
vrijdag 23 juni – Zwolle – Opstandingskerk, Esdoornstraat 25
zondag 25 juni – 19.30 – Alkmaar – CityLight Alkmaar, Helderseweg 32
zaterdag 1 juli – Eindhoven – Emmaüskerk, Jan van der Wegestraat 2
zondag 2 juli – Bunschoten-Spakenburg – De Genadebron, Molenstraat 23

Datum: 6 februari 2023
Auteur: Events4Christ
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: www.eventsforchrist.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies