Live worship op Centraal Station Rotterdam

Kijk donderdagavond 23 februari 2023 om 19:00 uur mee met ‘Gospel at the station’. Live aanbiddingsmuziek en zang door het Presence koor, deze keer vanaf station Rotterdam CS. Het doel: Gods aanwezigheid zichtbaar maken in ons land en in de levens van mensen.

Stichting Presence is opgericht door Wim en Gea Hoddenbagh, samen met een enthousiast team. Het doel van Presence is Gods aanwezigheid zichtbaar maken op plekken van invloed in ons land – zoals op 1 juli 2022 opnieuw het Malieveld in Den Haag – en in de levens en roepingen van mensen.

Stel je voor dat Gods aanwezigheid zichtbaar en tastbaar wordt in het dagelijkse leven. Op de werkvloer, in de kerk, in huizen en gezinnen, in de politiek! Dit is waar Presence zich vol geloof en enthousiasme voor inzet.

We doen dat door campagnes en gebeds- en aanbiddingsbijeenkomsten te organiseren in Nederland, door gericht te investeren in bedieningen en organisaties en in roepingen van mensen, door een klankbord te zijn voor leiders, ondernemers, politici en voorgangers en door te spreken in kerken en op conferenties.

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies