Verkiezingscampagne lijsttrekker Ten Bolscher SGP Overijssel

Na maanden campagnevoeren worden woensdagavond de uitslagen van de Provinciale Statenverkiezingen verwacht. Hoe beleven de kandidaten de laatste twee dagen in aanloop naar dat moment? Is de druk van de ketel, of komt dat pas donderdagochtend? Verslaggever Robert ging daarvoor langs bij Gert Harm ten Bolscher, lijsttrekker van SGP Overijssel.

Over de SGP
De SGP staat voor politiek bij een open Bijbel. Dat is het fundament van hun werk. Dit wijst richting en stelt grenzen.
God heeft de wereld volmaakt geschapen, maar doordat wij ons van Hem afgekeerd hebben, leven we nu in gebrokenheid waar we steeds pijnlijk mee geconfronteerd worden. In de wetenschap dat God regeert, wil de SGP verantwoordelijkheid nemen. Ze willen bijdragen aan een menswaardig leven voor iedereen, elkaar dienen en recht doen aan alle mensen.

Meer informatie over de SGP is de vinden op de website www.sgp.nl

Datum: 15 maart 2023
Auteur: RD Actueel
Foto: Videostill – RD
Website: www.rd.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies