ChristenUnie in RD-actueel over de campagne om vrouwen aan te moedigen meer te werken

‘Vrouwen moeten meer gaan werken’ – mag de regering dat eisen?

RD-actueel – De overheid is een campagne gestart om vrouwen aan te moedigen meer te gaan werken. Is dat wenselijk? Verslaggever Robert Jansema gaat langs bij de Tweede Kamer in Den Haag. Hij spreekt daar met Mirjam Bikker, ChristenUnie, en Chris Stoffer, SGP. Daarnaast gaat hij langs bij de Reformatorisch Maatschappelijke Unie (RMU) in Veenendaal.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Meer informatie: www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies