Zondag

Tips voor jongeren om de zondag in te vullen

RD-Scherptediepte – Voor veel reformatorische christenen is het vanzelfsprekend om twee keer naar de kerk te gaan. Maar waarom vieren we eigenlijk de zondag? In deze aflevering van Scherptediepte gaat Francina langs mij Ds. W.A. Capellen. Hoe vult hij de zondag in? Hij geeft tips voor jongeren die het moeilijk vinden om hun zondag in te vullen.

Welkom bij het RD

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

RD-YouTube-kanaal

Op dit YouTube-kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Meer informatie: www.rd.nl
Foto: Videostill rd
Auteur: RD Scherptediepte

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies