Twijfel of King Charles in staat is om trouw te zweren aan God en de kerk

RD-actueel – Het Verenigd Koninkrijk leeft toe naar de kroning van King Charles. Ook de geboren Brit Alexander Thomson is vanuit zijn woonplaats Dordrecht vertrokken naar Engeland om de bijzondere dag met zijn familie mee te maken. Toch twijfelt hij of Charles in staat is om trouw te zweren aan God en de kerk. RD-redacteur Wim Hulsman vertelt hoe de dag van de kroning er naar verwachting uit gaat zien.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Meer informatie: www.rd.nl
Foto: Videostill RD
Auteur: Reformatorisch Dagblad

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies