Werken of zorgen, wat is jouw rol als vader?

RD-ScherpteDiepte – In de jaren ’50 was de rolverdeling helder. Moeder zorgt voor de kinderen en vader zorgt voor het inkomen. Maar hoe zit het met vaders vandaag de dag? In deze ScherpteDiepte gaat Francina langs bij Niels.

Zijn vrouw werkt voltijd en hij is twee dagen in de week thuis om voor hun dochter Isa te zorgen. Hij vertelt hoe het is om een ‘thuisblijfvader’ te zijn. Heeft hij weleens spijt van zijn keuze?

Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Meer informatie: www.rd.nl
Foto: Videostill RD

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies