Omgaan met vragen en verdriet als je ongewild kinderloos bent

In Nederland blijft ongeveer één op de twintig echtparen ongewild kinderloos. Een onderwerp waarover weinig wordt gepraat. In Scherptediepte gaat Francina Stolk langs bij Carlo en Suzanne. Een aantal jaar geleden kregen zij te horen dat ze samen geen biologische kinderen kunnen krijgen. In de reformatorische gezindte staat het gezin op allerlei momenten centraal, zoals bij de kinderdoop. Het echtpaar vertelt hoe zij met hun verdriet omgaan en wat de omgeving voor hen kan betekenen.

Welkom op het kanaal van het Reformatorisch Dagblad! Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op ons YouTube kanaal brengen wij persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen we allemaal vanuit ons christelijk perspectief.

Auteur: RD Scherptediepte
Foto: Videostill – RD
Meer informatie: www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies