Harm Jan Polinder: Chris Stoffer is een goede opvolger van Kees van der Staaij

RD-actueel – Chris Stoffer is de nieuwe lijsttrekker van de SGP. Gaat hij Kees van der Staaij kopiëren of toch op een eigen manier gaan leiden. Harm Jan Polinder heeft jarenlang met Stoffer samengewerkt en vertelt waarom hij denkt dat Chris een goede opvolger wordt.

Ook gaat Robert in gesprek met Rody van Heijst. Hij is voorzitter van de SGP Jongeren en vertelt over hoe hij Chris Stoffer heeft leren kennen. Als laatst gaat Robert in gesprek met Hans Vollaard. Hans is politicoloog en vertelt waarom er weinig discussie is over de nieuwe lijsttrekker van de SGP.

Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Meer informatie: www.rd.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies