Verlaten huizen schoonmaken in Sderot, vlak bij de grens met Gaza

RD-actueel – ‘Be’eri is als een paradijs waar de duivel zelf heeft huisgehouden’, zegt Yaron Gabay. In deze RDactueel ontmoet verslaggever Albert Groothedde hem en Yael Avram. Yael maakt met haar team vrijwilligers de vanwege de oorlog verlaten huizen schoon in Sderot, vlak bij de grens met Gaza. Militair reservist Yaron had met zijn collega’s dezelfde taak, maar met een groot verschil. In kibboets Be’eri lagen de lichamen van mens en dier nog op straat.

Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Web: www.rd.nl
Foto: Videostill YouTube

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies