Richard Donk: Is het einde van de oorlog in zicht, of escaleert alles juist?

De aanval van Hamas op Israël ligt alweer ruim 100 dagen achter ons. Wat is de situatie nu in het Midden-Oosten? In deze aflevering van RDactueel vertelt Midden-Oosten redacteur Richard Donk over de huidige situatie in Israël en de Palestijnse Gebieden. Is het einde van deze verschrikkelijke oorlog al in zicht? Of escaleert alles juist?

Richard Donk

Mr. Richard Donk is werkzaam als coördinator van de buitenlandredactie van het Reformatorisch Dagblad, een krant die veel aandacht besteedt aan het Jodendom in Nederland, de situatie in het Midden-Oosten en in Israël in het bijzonder. Regelmatig reist Richard Donk naar Israël en ontmoet hij mensen uit allerlei lagen van de samenleving om op de hoogte te blijven van wat er speelt.

RD

Het Reformatorisch Dagblad is een landelijke, christelijke krant, opgericht in 1971. Het dagblad onderscheidt zich van andere dagbladen door uitgebreid aandacht te besteden aan christelijk en kerkelijk nieuws. Ook is er relatief veel aandacht voor plaatselijk nieuws. En zo ook op dit YouTube kanaal.

YouTube kanaal

Op dit YouTube kanaal brengt het RD persoonlijke verhalen én achtergrondverhalen bij het nieuws. Maar niet alleen dat want je vindt hier ook series als Scherptediepte, politieke items, human interest stories en muziek. Dat doen ze allemaal vanuit hun christelijk perspectief.

Web: www.rd.nl
Beeld: Videostill YouTube RD

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies