Insalvation samen met Kees Kraayenoord: God regeert in dit huis

Met de akoestische versie van ‘God Regeert in dit Huis’ presenteert InSalvation samen met Kees Kraayenoord de nieuwe single als voorloper van het volledige album ‘InSalvation & Friends’, wat in mei verschijnt. De single is nu digitaal te beluisteren.

Jafeth & Sifra van InSalvation zingen de nieuwe akoestische versie van ‘God Regeert In Dit Huis’ samen met aanbiddingsleider en voorganger Kees Kraayenoord. Het komende album ‘InSalvation & Friends’ laat bekende en nieuwe liedjes horen met een reeks gasten zoals Sander & Angela, ELINE en Reyer; akoestisch opgenomen.

Volmondig mee zingen

‘God Regeert In Dit Huis’ werd vorig jaar al gepresenteerd en werd enthousiast ontvangen; vooral tijdens de aanbiddingsavonden in het land. Jafeth Bekx van InSalvation: “We zien dat mensen de tekst van dit lied omarmen. Dat ze zich er in herkennen en het volmondig mee zingen. In psalm 27 staat: ‘Eén ding heb ik van de Heer verlangd, dát zal ik zoeken: dat ik wonen mag in het huis van de Heer, al de dagen van mijn leven, om de lieflijkheid van de Heer te aanschouwen en te onderzoeken in Zijn tempel’.

God verlangt er naar om bij de mensen te zijn. En wij hebben een verlangen naar Hem. Door de hele bijbel heen zie je die verlangens terug met telkens het beeld van een huis; een veilige plek. In ‘God Regeert In Dit Huis’ zingen we Gods almacht uit over alles wat ons aan kan vliegen. We willen uitzingen hoe ons perspectief ons overeind kan houden. God regeert. Zijn macht is groter dan wat er ook op ons pad komt. In Zijn huis mogen we schuilen.”

Historische oude kerk in Waddinxveen

De video voor ‘God Regeert In Dit Huis’ werd opgenomen in een historische oude kerk in Waddinxveen. Een mooie symbolische plek en een oude schuilplaats waar je herinnerd mag worden aan het eeuwige perspectief dat God een schuilplaats is voor wie Hem zoekt en nodig heeft.

Groot afscheidsconcert met Opwekking

Binnenkort start InSalvation met een reeks concerten (juni en juli) die de laatste zullen zijn met de groep. Op de Pinksterconferentie in mei geven InSalvation & Friends bovendien een groot afscheidsconcert. Jafeth en Sifra Bekx zetten de bediening waarmee de band ooit begon daarna voort, met een nieuw initiatief. Het hoofdstuk van InSalvation zal dan gesloten worden.

‘God Regeert In Dit Huis’ (akoestisch) is hier te beluisteren

Gratis kaarten voor de concerten in juni en juli zijn verkrijgbaar via www.eventsforchrist.nl

Auteur: Leon van Steensel
Beeld: Videostill YouTube
Web: www.insalvation.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies