De verhalen van Bella en Phoebie op de Filipijnen

In het hart van de missie van de Pasuk Foundation op de Filipijnen ligt het verlangen om een blijvend verschil te maken in de levens van kinderen die opgroeien in extreme armoede. Met toewijding en compassie zet onze lokale staf zich in voor regelmatige huisbezoeken, een essentieel onderdeel van ons werk. Deze bezoeken zijn niet alleen bedoeld om de thuissituatie van de kinderen te monitoren, maar ook om een levens veranderende impact te bewerkstelligen door de kracht van Gods Woord.

Onze missie gaat verder dan het bieden van directe hulp; het omvat het zaaien van hoop en het bieden van kansen voor een betere toekomst. Door het Pasuk-programma krijgen kinderen zoals Phoebie en Bella op de Filipijnen de kans om onderwijs te volgen, een belangrijke voorwaarde voor hun ontwikkeling. Ons doel is echter nog omvangrijker. Elk huisbezoek en elke activiteit op zaterdag biedt ons de gelegenheid om het Evangelie van Jezus Christus met de kinderen te delen – de boodschap van Gods genade en onvoorwaardelijke liefde.

Om de impact van ons werk te ervaren, is het belangrijk om de verhalen van de kinderen zelf te horen. Phoebie en Bella, twee meisjes in het Pasuk programma, geven ons een kijkje in hun dagelijkse realiteit en de rol die Pasuk speelt in hun leven.

Het verhaal van Phoebie

Phoebie, wonend in een sloppenwijk vlakbij Cebu Bible Church, deelt niet alleen haar dagelijkse ervaringen maar ook haar favoriete Bijbelvers. Haar verhaal is een krachtige getuigenis van hoe geloof en ondersteuning vanuit de gemeenschap een lichtpunt kunnen zijn in de duisternis.

Het verhaal van Bella

Bella, samen met haar moeder, geeft ons een inkijkje in hun leven en de positieve veranderingen sinds hun betrokkenheid bij Pasuk Foundation. Hun verhaal benadrukt de uitdagingen waar ze voor staan, maar ook de hoop en steun die ze nu mogen ervaren.

Hoe u kunt helpen

De verhalen van Phoebie en Bella zijn slechts twee voorbeelden van de vele levens die we streven te transformeren. Uw steun is cruciaal in dit proces. Door de Pasuk Foundation in uw gebeden op te nemen en financiële steun te bieden, kunt u direct bijdragen aan de ontwikkeling van kwetsbare kinderen.

Word ook donateur

Voor nog geen euro per dag verandert u de wereld van een kwetsbaar kind. Zo biedt u een kind scholingsmogelijkheden én hoop voor de toekomst. Met uw bijdrage schaffen wij de benodigde schoolspullen aan (rugtas, schooluniform, schoenen en sokken) zodat onze sponsorkinderen naar school kunnen. Daarnaast komen de kinderen iedere zaterdag bij elkaar op het Pasuk project en genieten daar van een gezonde en voedzame maaltijd, les uit de Bijbel, gebed, liefde, persoonlijke aandacht en begeleiding. En ook als rampen hen treffen, wil Pasuk er voor de kinderen zijn.  kunt zich hier aanmelden als donateur

Geef een gift

Ook eenmalige giften zijn van harte welkom! Hieronder kunt u op een vrijblijvende manier bijdragen aan ons project. Geef een gift
Wij geloven dat elk kind het verdient om te dromen van en te werken aan een betere toekomst. Met uw hulp kunnen we die droom binnen handbereik brengen voor nog meer kinderen. Samen kunnen we een wereld van verschil maken.

Auteur en beeld: Pasuk Foundation
Web: www.pasukfoundation.org

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies