Meeting voor mensen die interesse hebben in zendingswerk

Wat kan ik doen om God te dienen in deze wereld? Past zending bij mij? Zijn deze vragen herkenbaar voor je, dan ben je zaterdag 9 november welkom bij ‘Zend mij’, dé meeting voor mensen die interesse hebben in een uitzending via de GZB. (Foto van zendingswerker Herman Meijer met ds. Hastings Phale uit Malawi.)

De GZB heeft verschillende vacatures. Kerken in Peru, Bosnië en Thailand vragen om hulp bij het stichten van nieuwe gemeenten. Een internationaal medisch netwerk in Centraal-Azië vraagt om een arts voor afgelegen gebieden zonder goede gezondheidszorg. Zendingswerkers Gerard en Janneke de Wit kunnen heel goed de hulp gebruiken van een bouwcoördinator nu de door hen gestichte gemeente in Duitsland een eigen gebouw heeft. Meer informatie en een overzicht van alle vacatures van de GZB vind je op

Welkom in Driebergen

Reageren op een vacature van de GZB is niet iets wat je lichtvaardig doet. Daarom organiseert de GZB op zaterdagmorgen 9 november een informatiebijeenkomst op het GZB-kantoor in Driebergen. Een zendingswerker vertelt over de mooie, maar ook de uitdagende kanten van het leven in het buitenland. Je hoort meer over de werkwijze en de vacatures van de GZB en er is ruimte voor vragen.

GZB

Het is het verlangen van de GZB om mensen over de hele wereld te bereiken met het Evangelie. We willen werken aan gemeenten waar iedereen welkom is, waar mensen groeien in geloof, waar oog is voor elkaar en voor kwetsbare groepen in de samenleving.

Auteur: Gerdi van Eck
Web: www.gzb.nl
Aanmeldingen: www.gzb.nl/zendmij
Vacatures: www.gzb.nl/allevacatures

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies