MENU
Lianne: De boze geesten verdwenen toen ik de naam Jezus uitriep

Lianne: De boze geesten verdwenen toen ik de naam Jezus uitriep

05 jun

Als twaalfjarig meisje heeft ze een nare ervaring op een kinderfeestje. Een occult spelletje veranderde haar jonge leven. Vandaag de dag helpt ze jongeren in achterstandswijken via het werk van Youth for Christ. Lianne: Ieder mens heeft iemand nodig om door het leven te gaan. Lianne van Dis-Dekker is danseres en vertelt aan Jan van den Bosch bij Hour of Power hoe het spelen van een spelletje op een kinderfeestje haar leven totaal veranderde.
Lianne van Dis-Dekker is danseres en vertelt aan Jan van den Bosch bij Hour of Power hoe het spelen van een spelletje op een kinderfeestje haar leven totaal veranderde. Het bleek een occult spelletje te zijn. Toen ze het thuis aan haar ouders vertelden waarschuwden ze haar er voor maar het was te laat. Dezelfde avond kwamen er geesten in haar slaapkamer. Ze was enorm angstig en het enige wat ze kon bedenken was dat ik de naam 'Jezus' moest uitroepen. Vervolgens gingen de geesten weg.

Ze was enorm angstig en het enige wat ze
kon bedenken was dat ik de naam 'Jezus'
moest uitroepen. Vervolgens gingen de
geesten weg.


Vanaf dat moment wist Lianne: Als dat Jezus is, dan wil ik daarbij horen, Zijn bescherming heb ik nodig. Lianne werkt nu bij bij Youth for Christ waar ze optrekt met jongeren uit achterstandswijken. Wat ze heeft ontdekt is dat iedereen iemand naast zich nodig heeft. Zeker als je uit een moeilijke situatie komt waarin het niet altijd veilig is of waar je weinig zekerheden hebt. 'Bij Youth for Christ werken we vooral vanuit de relatie. Voor ons is het vooral belangrijk om er voor iemand zijn en te kunnen vertellen dat God van hen houdt.'

God blijft toch van ons houden, Hij laat een enorme
liefde zien dwars door al onze ontrouw. Daar ben
ik diep van onder de indruk.


Lianne: Ik ben zo onder de indruk van de liefde van God. Wij mensen doen telkens verkeerde dingen en verbinden ons met zaken die niet van God zijn, maar Hij blijft van ons houden. Ook al lopen we van Hem weg en doen we domme dingen en varen we onze eigen koers, Hij blijft toch van ons houden, Hij laat een enorme liefde zien dwars door al onze ontrouw. Daar ben ik diep van onder de indruk.

Datum: 5 juni 2019
Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill - Hour of power
Copyright: Hour of Power
Website: http://www.hourofpower.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: