Vluchteling Daniel: God heeft mij beschermd in die boot

Daniël Veurink moest als kind de Koran uit zijn hoofd leren. Wanneer hij op 11-jarige leeftijd gaat twijfelen aan zijn geloof, staat hem de doodstraf te wachten. Hij vlucht weg uit Syrië en dobberde, net als vele andere vluchtelingen, op een bootje op zoek naar vrijheid. Hij vertelt hoe dit voor hem was in een indringend gesprek met Jan van den Bosch.

Hour of Power is een televisie-kerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill – Hour of Power
Meer informatie: www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies