Mirjam Kollenstaart worstelde met haar identiteit als adoptiekind

Mirjam Kollenstaart werd als baby geadopteerd en vertelt in de uitzending over de worsteling met haar eigen identiteit. Haar leven leek aan de buitenkant altijd heel mooi en geslaagd. Maar Mirjam vertelt op kwetsbare wijze over het moment dat de mooie ‘vernislaag’ van haar leven brak en ze niet meer wist wie ze werkelijk was.

Hour of Power is een televisie-kerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill – Hour of Power
Meer informatie: www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies