Ben Dekker: Ik stond op het punt om uit het leven te stappen

Ben Dekker kampte 25 jaar lang met depressie en wilde zijn leven eigenlijk beëindigen. Wanneer hij op het station in Leeuwarden staat om voor de trein te springen, spreekt een evangelist hem ‘toevallig’ aan op het perron. Een prachtig en inspirerend verhaal!

Hour of Power is een televisie-kerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Auteur: Hour of Power
Foto: Videostill – Hour of Power
Meer informatie: www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies