Motorcoureur Wil Hartog: Als je gelooft in God heb je vertrouwen in het leven

Het leven van motorcoureur Wil Hartog kent hoogtepunten en dieptepunten. Hij won in 1977, als eerste Nederlander, de TT van Assen en werd een legende. Hij behaalde veel overwinningen, maar heeft privé ook pijnlijke gebeurtenissen meegemaakt. Hij groeit op zonder God, Bijbel en de kerk, tot een bijzondere ontmoeting in 1999. Langzaam ziet hij in dat alles wat hem is overkomen, geen toeval is. Een bijzonder verhaal!

Er is veel gebeurd in zijn leven. Nu begint hij zijn dag met gebed, vraag om steun, ontspanning maar ook om beheersing: ‘Want ik ben een impulsief persoon en als er spanningen zijn, kan ik nogal impulsief reageren. Maar dit helpt me. Daardoor blijf ik altijd weer terugkomen en vraag ik mij bij alles af wat God ervan zou vinden.’

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Auteur: Hour of Power
Videostill – Hour of Power
Meer informatie: www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies