MENU
Missie en Media van TWR: een inkijkje in de wereld van zending

Missie en Media van TWR: een inkijkje in de wereld van zending

20 jul

Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met Gods goede nieuws? Bij Trans Word Radio staat deze vraag centraal. Om ons een inkijkje te geven in het wereldwijde zendingswerk heeft TWR het belevingscentrum Missie & Media ontwikkeld. Christelijknieuws.nl bezocht dit belevingscentrum in Barneveld.

Belevingscentrum Missie & Media is geschikt voor jong en oud. Een leerzaam uitstapje voor gezin, familie, school en kerk. Kom je met een groep, dan is het ook mogelijk om een bezoek aan Missie & Media te combineren met een presentatie over het wereldwijde werk van TWR.

VR-bril
Speel de interactieve games en bekijk de indrukwekkende getuigenissen. Laat je meevoeren over de hele wereld met de VR-bril. Ervaar zelf hoe het is om het Evangelie te horen in een gesloten land onder grote risicoís.
Ga op ontdekkingsreis en ervaar zelf hoe het Evangelie over de hele aarde krachtig klinkt. Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met Gods goede nieuws?

Inkijkje
Hoe kunnen we mensen ver weg en dichtbij via hedendaagse media bereiken met het Evangelie? Vooral in gesloten landen, gesloten culturen of voor wie de Bijbel een gesloten boek is (analfabetisme) of digibeten. Bij TWR staat deze vraag centraal. Om u een inkijkje te geven in het wereldwijde zendingswerk hebben we het belevingscentrum Missie & Media ontwikkeld. Hier stapt u letterlijk in de wereld van zending!

Beleef het zelf
- Beluister de getuigenissen van luisteraars uit IndonesiŽ, SiberiŽ en EthiopiŽ.
- Speel de interactieve game in de controlroom en bereik zoveel mogelijk luisteraars.
- Ga naar een opnamestudio in IndonesiŽ, of stap in Afrika de straat op en maak een foto voor de green screen
- Zet de VR-bril op en bezoek luisteraars
- Wie spreekt welke taal? Speel het spel in de talenkamer!
- Welke risico's nemen christenen in Noord-Korea? Stap in de container en ervaar het zelf!

Locatie
Missie & Media, Stationsweg 2a, Barneveld. Missie & Media is gelegen naast Huize De Schaffelaar (kantoor TWR) en op loopafstand van openbaar vervoer en nabij centrum van Barneveld.

Wat kunnen we nog meer doen bij Missie & Media?
Op het Schaffelaar Erf nabij Huize de Schaffelaar (kantoor van TWR) ligt Missie & Media, een kinderboerderij en atelier. U kunt er heerlijk wandelen. Centrum van Barneveld is op loopafstand.

Hoe lang duurt een bezoek aan Missie & Media?
U wordt ontvangen met een kopje koffie en laat uw toegangsbewijs registreren. Dan begint u aan het belevingscentrum. Er zijn 7 ruimtes van ca 15 minuten. Alles duurt dus ongeveer 2 uur.

Openingstijden
Woensdag van 10 tot 16 uur
Vrijdag van 10 tot 16 uur
Zaterdag van 10 tot 16 uur

Boek je ticket online
U bent hartelijk welkom in belevingscentrum Missie & Media. Boek nu alvast uw ticket via Belevingscentrum TWR Vooraf reserveren verplicht. Ook dient u uw e-mailadres en telefoonnummer in te vullen. Iedere 15 minuten worden maximaal vier individuele bezoekers of ťťn gezin toegelaten. Via het reserveringssysteem kunt u zien of er nog plaats is op de door u gewenste datum/tijd.
Voor groepen (vanaf 15 pers.) gelden andere openingstijden en reserveren vooraf via info@twr.nl of bel 0342-478432.

Prijzen
Kind 0 - 3 jaar Ä 0.00
Kind 4 - 12 jaar Ä 3.00
Volwassenen Ä 5.95

Datum: 20 juli 2022
Auteur: Redactie Christelijknieuws
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.twr.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: