MENU
Aia Isabel: Ik leidde een werelds leven

Aia Isabel: Ik leidde een werelds leven

27 nov

De contacten met mensen die bij evangelisatie-organisatie GlobalRize aankloppen zijn bijna altijd tijdelijk: je loopt een poosje met hen op als ze een cursus doen of je bent een tijdje met hen in gesprek via de chat. Wat is het dan mooi als iemand na jaren weer van zich laat horen. De Filipijnse Aia Isabel is zo iemand.

Aia Isabel raakte vier jaar geleden via onze Engelstalige Facebookpagina in gesprek met een van onze medewerkers, Catharinus.

Aia Isabel: ‘Ooit heb ik contact opgenomen met deze pagina toen ik negentien jaar oud was en nu ben ik 23. De persoon met wie ik eerder in deze chatbox sprak, vertelde me dat hij voor mij zou bidden. Ik wil hem bedanken. Ik ben in juli in een evangelische kerk gedoopt en sindsdien ken ik de waarheid.’

‘Vandaag hadden we onze Bijbelstudie en ik zocht via Google naar het gedeelte uit de Bijbel dat we met elkaar wilden lezen. Via een plaatje van Biblword kwam ik weer op de Facebookpagina. Daardoor werd ik er aan herinnerd dat Catharinus me toen vertelde dat hij voor me zou bidden. Prijs de Heer. Ik voel me echt gezegend, dat dit een van Gods zegeningen voor mij was toen ik nog een werelds leven leidde. Bedankt voor het bereiken van mensen.’

Het gesprek met Catharinus en zijn gebed voor haar werden door God gebruikt om Aia Isabel met het evangelie te bereiken. Wat een vreugde geeft het om te weten dat zij inmiddels gedoopt is en wandelt in de waarheid.

Datum: 27 november 2021
Auteur: Global Rize - Esther Visser
Foto: © Henk-Jan Oudenampsen
Website: http://www.globalrize.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: