MENU
World Vision start met The Choir Company de voorstelling: I Have a Dream

World Vision start met The Choir Company de voorstelling: I Have a Dream

31 maa

Hulporganisatie World Vision gaat in samenwerking met The Choir Company, onder leiding van Maarten Wassink, van 7 mei t/m 18 juni op tournee door Nederland met de voorstelling I Have a Dream. “Juist in deze tijd, waarin veel dromen aan diggelen zijn geslagen is het goed om bepaald te worden bij waar het werkelijk om gaat.”

De droom van Risha
I Have A dream vertelt het verhaal van Risha, een jong meisje uit India. Haar levensverhaal staat centraal voor de situatie waar veel kinderen in de wereld zich in bevinden. Voor het script is inspiratie gehaald uit het archief van de internationale hulporganisatie World Vision waarin veel verhalen te vinden zijn. Risha heeft de droom om danseres te worden, haar leefomstandigheden staan deze toekomst in de weg. Ze leeft in een wereld vol geweld, onzekerheid en armoede, toch laat dit Indiase meisje haar droom niet los.

Het verhaal van Risha komt tot leven door liederen, indrukwekkende video’s en verhalen die worden verteld. De voorstelling is in de volgende plaatsen te zien: Veenendaal, Aalsmeerderbrug, Drachten en Oud-Beijerland. Informatie over de data en kaartverkoop is te vinden op de website van World Vision.
A picture containing indoor

Maarten Wassink
De koorleden van The Choir Company verzorgen tijdens I Have a Dream de muziek en zang. Dirigent Maarten Wassink is al jaren ambassadeur van World Vision. Tijdens de coronapandemie ontstond het idee voor een voorstelling waarin dromen centraal staan. ‘Dat is een thema wat veel mensen aanspreekt,’ zegt Maarten. 'Juist in deze tijd, waarin veel dromen aan diggelen zijn geslagen is het goed om bepaald te worden bij waar het werkelijk om gaat. God heeft een droom voor ieder mens. We worden ook opgeroepen om droomdragers voor de mensen om ons heen te zijn. Ik zou de dromen die ik in mijn leven heb gehad, niet hebben kunnen verwezenlijken als er geen droomdragers waren geweest die mij hadden geďnspireerd en mij op de juiste weg hadden gewezen.'

Meest kwetsbare kinderen
World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. World Vision wil hen geven wat ze nodig hebben om armoede te overwinnen en hun wereld te veranderen. Zodat vreugde weer een plek krijgt in hun leven.
Met I Have a Dream laat World Vision zien dat ieder kind het recht heeft om zijn of haar dromen waar te maken.

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden (AL), maar vanwege de suggestieve beelden die voorbijkomen die als spannend ervaren kunnen worden, adviseren we kinderen onder de 12 jaar altijd met begeleiding naar de voorstelling te gaan.

Tour data:
Zaterdag 7 mei 2022 - 20.00 - Veenendaal
De Basiliek, Wiltonstraat 56, 3905 KW

Vrijdag 13 mei 2022 - 20.00 - Aalsmeerderbrug
Levend Evangelie Gemeente, Kruisweg 55, 1436 CA

Zaterdag 14 mei 2022 - 20.00 - Drachten
Vrije Baptistengemeente Bethel, De Bolder 75 , 9206AP

Zaterdag 18 juni 2022 - 20.00 - Oud-Beijerland
EGHW, Randweg 2 , 3263RA

Kaarten kosten 17 euro per stuk en zijn verkrijgbaar via: WorldVision

World Vision is een christelijke hulporgansiatie. Wij richten ons op de meest kwetsbare kinderen. We stellen hen in staat armoede te overwinnen en de vreugde van een veranderd leven te ervaren. Geďnspireerd door ons geloof in Jezus zetten we ons in voor kinderen van alle achtergronden, zelfs op de gevaarlijkste plekken.

Datum: 31 maart 2022
Auteur: World Vision - Marieke Verhoeven
Foto: World Vision
Website: http://www.worldvision.nl

Dit artikel delen:

Meer nieuws: