MENU
Jafeth en Sifra Bekx maken gepersonaliseerde christelijke kinderliederen

Jafeth en Sifra Bekx maken gepersonaliseerde christelijke kinderliederen

24 aug

In augustus lanceren Jafeth en Sifra Bekx (van de worshipband InSalvation) een nieuw initiatief: 'Het Eerste Lied'. Dit is een platform waar je gepersonaliseerde, christelijke kinderliederen kunt bestellen. Vanuit de ervaring om zegenliederen te schrijven en te zingen voor hun eigen kinderen, zijn Jafeth en Sifra dit initiatief begonnen.

In de liederen is ruimte overgelaten voor de naam van een kindje. Hierdoor krijg je een gepersonaliseerd lied dat je cadeau kunt geven bij een geboorte, verjaardag of een doop- of opdraagdienst van een kind. Ook is er een hemellied beschikbaar voor ouders die een kindje zijn verloren.

De naam van het kindje
Het Eerste Lied biedt een mogelijkheid om Gods prachtige geschenk van nieuw leven te vieren en te bezingen. De blijdschap die bij de geboorte van een baby komt kijken is vaak niet te bevatten en in woorden uit te drukken. Muziek raakt je hart op een bijzondere manier en het geeft daarmee betekenis aan deze blijdschap. Een gepersonaliseerd lied met de naam van een kindje zorgt voor een blijvende herinnering aan deze wonderlijke gebeurtenis. Vanaf 24 augustus zijn de liederen te beluisteren en bestellen (in een gepersonaliseerde versie) via de website van www.heteerstelied.nl.Een overleden kindje
Het Eerste Lied brengt eind augustus vier baby- en kinderliederen uit. Naast een zegenlied en liederen over de geboorte van een baby, hebben zij ook een lied geschreven voor overleden kindjes. Sifra Bekx: “Wij geloven dat het lied ‘Tot straks bij God’ tot een blijvende herinnering mag zijn voor de nabestaanden van een overleden kindje. Het lied omschrijft het intense gemis van een kindje, met daarbij ook het verlangen naar het weerzien van elkaar, straks in de hemel. Dit lied geeft hoop en moed tot aan Gods grote dag"

Over Het Eerste Lied:
Het Eerste Lied, met gepersonaliseerde liederen voor kinderen, is een nieuw christelijk initiatief van Jafeth en Sifra Bekx. Naast JES music, hét christelijke platform voor muziek op je bruiloft, waarmee zij de muzikale begeleiding verzorgen bij meer dan 150 bruiloften per jaar, zijn zij in 2021 begonnen met Het Laatste Lied. Dit platform begeleid muziek tijdens uitvaarten. Jafeth en Sifra zijn daarnaast ook bekend van de worshipband InSalvation.

Naast muziek voor bruiloften en uitvaarten, richten Jafeth en Sifra zich nu ook op muziek voor een nieuwe levensfase; de geboorte van een kindje. JES music, Het Laatste Lied en Het Eerste Lied vallen daarmee onder de overkoepelende naam ‘Lied Voor Het Leven’.

Datum: 24 augustus 2022
Auteur: Het Eerste Lied
Foto: Videostil - JES music
Website: http://www.heteerstelied.nl

Dit artikel delen:

Gerelateerde artikelen:

Meer nieuws: