Een nieuw seizoen in de missie van InSalvation

God is aan het werk in Nederland en over de grenzen. Dat heeft InSalvation de afgelopen jaren vaak mogen ervaren. En dat werk gaat door! De band is klaar voor een nieuw seizoen waarin passie en worship elkaar vinden.

Er is honger naar oprechte aanbidding. De Nederlandse worship formatie InSalvation kent die honger. Het is zelfs hun missie: mensen in de aanwezigheid van God brengen; een God die onvoorwaardelijk van ze houdt en een plan met hun leven heeft. Aan het begin van het nieuwe seizoen kan

InSalvation terugkijken op een gezegend jaar. Naast veel bijzondere optredens in binnen- en buitenland werd een CD uitgebracht die warm ontvangen werd. De songs trokken onder andere de aandacht van collega aanbiddingsleiders zoals de Parachute Band.

InSalvation kijkt ook vooruit: de komende tijd zal de missie van InSalvation verder doorklinken. Dit najaar (November) zal InSalvation een tour door Europa maken waarbij o.a. Nederland, Italie, Oostenrijk en Hongarije bezocht worden. Data en verdere informatie van deze concerten zullen vermeld worden op www.insalvation.com. Je kunt InSalvation ook volgen via Twitter (@insalvation) en Facebook (www.facebook.com/InSalvation)!

Jafeth Bekx, zanger & toetsenist, vat samen wat de rode draad van de komende activiteiten zijn voor InSalvation: “We dienen een God die hoop is en geeft aan mensen in een hopeloze wereld. Ik geloof daarom dat we als Christenen mogen gaan opstaan om onze God te aanbidden en Hem te ontmoeten, om geraakt te worden met dat wat Zijn hart raakt!”

Tijdens de concerten zullen er ook een paar nieuwe gezichten te zien zijn in InSalvation. Naast zanger / toetsenist Jafeth Bekx, gitarist Tjerk de Baat en drummer Tanja van Schuylenburg laten zangeres Sifra van den Broek en bassist Andy Stuijfzand voor het eerst van zich horen. Jafeth: “Het is bijzonder hoe God onze wegen leidt. Na vijf jaar band zijn heeft God het team weer compleet gemaakt met Sifra & Andy. We willen Thamara & Niels ontzettend bedanken voor de vijf te gekke jaren die we met elkaar hebben gehad!” Ook in de organisatie is er vernieuwing. Vanaf nu verzorgt Leon van Steensel Producties het management van InSalvation.

Wie op korte termijn wil ervaren hoe InSalvation in dit nieuwe seizoen klinkt en wil horen hoe die missie zich vertaalt naar passionele aanbidding, is van harte welkom op 27 augustus in Veendam, op 28 augustus in Zuidland (Compassion Sunday) en 3 & 4 september in Leeuwarden (De Salvator). Alle informatie is te vinden op www.insalvation.com!

26-08-2011
Muziek
https://www.insalvation.com

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies