Winterhulp Kom over en help in volle gang

Veel mensen in Oost-Europa en Eurazië kunnen de winter nauwelijks doorkomen. Dit geldt met name voor arme gezinnen, kinderen in tehuizen, gehandicapte kinderen, zigeuners en ouderen. Kom over en help steunt hen door de jaarlijkse actie Winterhulp.

Deze hulp kan bestaan uit voedsel, medicijnen of een bijdrage aan de verwarmingskosten. Kom over en help geeft Winterhulp in Armenië, Bulgarije, Georgië, Oekraïne, Roemenië en Servië.

Familie Grigoryan
Recent is de Winterhulpspecial uitgegeven waarin familie Grigoryan uit Armenië te volgen is. In dit boekje is er de mogelijkheid om de dagelijkse bezigheden van deze familie ‘bij te wonen’. Hier is te zien in wat voor moeilijke omstandigheden zij in de winter leven. Huizen in deze landen zijn moeilijk te verwarmen en er is niet elke dag genoeg eten. Het doel van Kom over en help is om tijdens de aankomende winter honderden soortgelijke gezinnen de winter door te helpen.

Winterhulpactie.nl
Kom over en help is verheugd met de steun en betrokkenheid die er is voor Winterhulp. Op initiatief van een betrokken jongere is de website www.winterhulpactie.nl ontwikkeld. Hier kunnen mensen kerstkaarten uitzoeken en bestellen. De opbrengst komt ten goede aan Winterhulp.

Meer projecten
Informatie over Winterhulp is terug te vinden op www.winterhulp.nl. Ook zijn daar videoboodschappen van de gezinsleden van de familie Grigoryan te zien. Kom over en help steunt al vele jaren kinderen, gezinnen en projecten in Oost-Europa en Eurazië vanuit de christelijke roeping tot naastenliefde. Kijk voor meer informatie op www.komoverenhelp.nl.

Voor meer informatie:

St. Kom over en help
Jantine Pekaar
jpekaar@komoverenhelp.nl. 
Tel: 033- 033 246 32 08

15-10-2011
Hulpverlening
https://www.winterhulp.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies