InSalvation brengt Paassingle uit: Wonderlijke Kracht

In de week van Goede Vrijdag en Pasen komt de band InSalvation met de speciale paas-single ‘Wonderlijke Kracht’. Het is een vertaling van de moderne hymne Power in the blood, die eerder dit jaar verscheen op het nieuwe album Exodus. Maandag werd de single voor het eerst gedraaid bij Grootnieuwsradio waarna ‘s avonds de officiële release plaatsvond via het YouTube kanaal van InSalvation.

Aanbiddingsleider en schrijver van het lied Jafeth Bekx vertelt: ‘ toen we in het schrijfproces van dit lied waren merkten we al dat het praten over het bloed van Jezus zoveel kracht met zich mee brengt. Tijdens de Presence tour in het najaar van 2019 was er zoveel response op de Engelse versie van dit lied en heeft het al vele harten geraakt. Daarom besloten we om er ook een Nederlandse versie voor op te nemen’.

In de tijd waarin we leven, in een wereld vol angst en chaos, is het zo belangrijk om stil te staan bij wat de kern is van ons geloof. Deze week leven we naar Goede Vrijdag en Pasen toe, waar het bloed van Jezus heeft gevloeid voor onze zonden. Maar het bloed van Jezus gaat nog veel verder. Het heeft ons niet alleen redding gebracht, maar ook bevrijding, genezing, herstel en nieuw leven.

Het unieke aan deze single is dat InSalvation een Nederlands lied uitbrengt. Tot nu toe zijn de 4 albums die uitgebracht zijn altijd Engelstalig geweest, waaronder het in februari verschenen album Exodus. Het enige Nederlandstalige lied wat InSalvation eerder uitbracht is Vul dit huis met Uw glorie.

Juist in deze week naar Goede Vrijdag en Pasen, mogen we getuigen van het bloed van Jezus waar zoveel kracht in is. Zijn verbond met ons wat beschikbaar is voor iedereen. Dat is waar dit lied over gaat: Er is redding door het bloed wat Jezus gaf.

Misschien is dit wel de tijd, meer dan ooit, om deze boodschap te laten klinken in de wereld naar de mensen om ons heen. Mensen die worden geconfronteerd met ziekte en angst en zich geen raad weten. Ook voor hen is er hoop en vrede die alle verstand te boven gaat. Laat dit nieuwe lied een bemoediging voor je zijn.

Geniet er van, deel het met je achterban en laat deze boodschap klinken.

Insalvation – Barbara Kasius
© Henk-Jan Oudenampsen
07-04-2020
Muziek
https://www.insalvation.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies