Gezin Kinga Ban in gesprek met Jan van den Bosch

Ruim twee jaar geleden verloren Reinder, Liva, Ike en Kene IJmker – het gezin van Kinga Bán – hun vrouw en moeder. Ze vertellen hoe de laatste periode was met Kinga in hun midden en hoe ze omgaan met verlies.

Reinder vertelt hoe het omgaan met verlies werd beleefd. ‘Kinga wilde blijven leven en kiezen voor het leven. En delen over het leven. Dat was voor haar heel belangrijk. Maar ook vooral dat je weet dat je verder mag leven. Het houdt hier niet op en dat maakt het dat ‘leven’ wel echt een centraal thema is voor ons.

Lees hier het hele interview: Gesprek met gezin Kinga Bán

Interview in maart 2017 met Kinga Bán

Kinga Bán was een geliefde zangeres. In mei 2019 overleed ze na jaren van ziekte. In maart 2017 heeft Jan van den Bosch haar mogen interviewen. Bekijk het hier terug:

Lees hier het artikel: Interview met Kinga Bán in 2017

Hour of Power
Videostill – Hour of Power
10-01-2022
Media
https://www.hourofpower.nl

ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies