Hank Geers: ik heb de hele kerkdienst zitten janken

Video – Hij had een moeilijke jeugd waarin hij alles deed wat God had verboden. Ook had hij een enorme hekel aan alles wat maar met God te maken had. Een echt ‘haantje’ die op 52-jarige leeftijd gaat kitesurfen met zijn zoon. Hank Geers vertelt dat hij hier achteraf veel te oud voor was. Op het moment dat hij het water in gaat, wil hij er vooral voor zorgen dat iedereen hem op dat moment ziet. Maar hij struikelt en maakt een enorme val. Het enige dat hij zich nog herinnert is dat hij licht zag. Pas veel later valt het kwartje. Bekijk hier het interview met Hank Geers.

Tijdens een kerkdienst heeft Hank het idee dat de preek helemaal over hem gaat. ‘Mijn vrouw zat naast mij en ik heb de hele kerkdienst zitten janken. Mijn hele gezin kwam tot geloof. Mijn vrouw had ook ooit Jezus gezien en is vermoedelijk altijd blijven bidden. Nu zijn al haar kinderen tot geloof gekomen en ook haar kleinkinderen.’ Hank neemt nu overal zijn Bijbel mee naar toe en vertelt aan wie het maar horen wil zijn bijzondere geloofsverhalen!

OVer Hour of Power

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te kijken!

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.

In Suriname: zondag om 17 uur en woensdag om 20.30 uur op UCB 12.3.

Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Hour of Power
Videostil – Hour of Power
16-05-2022
Evangelisatie
https://www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies