Samen zingen en bidden op het Malieveld

Stichting Presence nodigt iedereen uit voor een bijeenkomst op het Malieveld, komende vrijdagavond 1 juli 2022 om 19:30 uur in Den Haag. Een avond vol prachtige aanbidding en gebed voor ons land. Samen met heel veel christenen God aanbidden op deze bekende plek middenin de samenleving. Met een koor van meer dan 100 vocals en prachtige, intense worship tot eer van God.

De toegang is gratis en aanmelden is niet nodig

Kom met vrienden, familie en je gemeentekring en neem zoveel mogelijk mensen uit je kerk mee. De toegang is gratis en je hebt geen ticket nodig. Er is plek genoeg op het veld, het is een veilige, mooie plek om vrijdagavond te zijn. Het Malieveld is goed bereikbaar, ligt naast Den Haag Centraal Station en er is voldoende parkeermogelijkheid.

Benieuwd naar Presence op het Malieveld vorig jaar? Meer dan een half miljoen mensen keken de avond terug. Klik hier voor de live uitzending op YouTube.

Praktische vragen?

Het Malieveld is prima bereikbaar. Er is veel parkeerruimte in de directe omgeving, het station is op loopafstand. Je kunt eventueel een kleed of klapstoeltje meenemen om op te zitten en er zijn voldoende toiletten op het veld. Je kunt hier een antwoord vinden op praktische vragen.

Alternatief: bekijk de livestream op YouTube

Live erbij zijn is het mooist. Maar mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kun je de avond live meebeleven via youtube.com/presencenl. Abonneer je meteen even op dit kanaal vol prachtige aanbidding.

Je kunt deze avond mogelijk maken door een gift te doen of partner te worden van Presence via presence.nl/ondersteunen. Dank daarvoor. We wensen je Gods overvloedige zegen toe.

Stichting Presence – Wim Hoddenbagh
Videostill – YouTube
28-06-2022
Evangelisatie
https://www.presence.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies