De Oekraiense Irina werd slachtoffer van mensenhandel

De Oekrainse Irina gelooft met heel haar hart dat iedereen God nodig heeft. Of je nu een geslaagde zakenman bent of in de prostitutie werkt. Irina: ‘Er is niemand die geen gebroken hart heeft!’ Irina werd slachtoffer van mensenhandel en werd onder valse beloftes naar Nederland gehaald want ‘daar was werk’. Jarenlang werd ze gedwongen om in de prostitutie te werken. Ze vertelt hoe ze van de een op de andere dag een ingrijpende keuze maakte, wat haar leven compleet veranderde.

Hour of Power is een televisiekerkdienst waarin er op een toegankelijke en moderne manier handvatten worden gegeven voor een leven en relatie met Jezus. De diensten worden uitgezonden vanuit Shepherd’s Grove in Californië en geleid door Bobby Schuller. Presentator Jan van den Bosch heeft wekelijks inspirerende gesprekken met Nederlandse gasten over hun geloof.

Je bent van harte uitgenodigd om een keer te kijken!

Elke zondag om 8 en 9 uur op RTL5 en om 17 uur op Family7.

In Suriname: zondag om 17 uur en woensdag om 20.30 uur op UCB 12.3.

Ook zijn wij te zien op Videoland en te beluisteren op Wild FM Hitradio.

Hour of Power
Videostil – Hour of Power
18-07-2022
Evangelisatie
https://www.hourofpower.nl

Christelijk Nieuws
ChristelijkNieuws.nl maakt gebruik van cookies